maanantai 15. joulukuuta 2014

Mikä on Kaisan käsitys perussivistyksestä?




Tervetuloa seuraamaan 17.12. klo 18.30 Porin Taidemuseolle Kaisan lyhyttä luentoa siitä, mitä hän lukee perussivistykseen. Tuleeko hän siis kertomaan meille mikä väri on fuksia tai mitkä ovat ensi kevään trendikuosit? Vai ehkä mikä pirkkaniksi jokaisen tulisi tietää tai kuinka päästään eroon viinitahroista kankaalla. Mitkä ovat bataatin terveysvaikutukset ja montako performanssitaiteilijaa tarvitaan vaihtamaan lamppu? Sen saa tietää vain tulemalla paikalle ja kuulemaan mitä sillä söpöliinillä on mielessään!



tiistai 9. joulukuuta 2014

The Rise of the Children of Hell - Maallisten himojen puutarha -trilogia, Taidemuseolla lauantaina 13.12.



"Herran pelko on viisauden alku."

The Rise of the Children on Hell tuo langenneen valonkantajan lailla valkeuden talven pimeyteen ja loihtii kadotetun paratiisin tunnelmat varoitukseksi kaikille syntiinlankeamuksen ja jumalattoman sivilisaation turmiollisesta tiestä. Maallisten himojen puutarha-trilogia on eeppinen, musiikillinen matka maailman luomisen kautta perimmäisiin ihmisyyden ytimiin. Onko ihmisellä valta valita hyvästä ja pahasta vai vievätkö kaikki tiet helvettiin? 

maanantai 8. joulukuuta 2014

HUMANIMAL Taidemuseolla keskiviikkona 10.12. klo 18



HUMANIMAL
Proposal for collective integration: body sound action – Hermetic dissonance – ritual I. Human body, animal brain. Sounds from guts and walls, skulls and eyes, Sirius A and Sirius B. Symbiotic relationship with symbolic quality. Creation is created. The macro and micro cosmos are merging. Brain attack. Chaos magic. Future body. Noise voice. Guts. Guts. Guts.
If you have the guts come to change your DNA!
Bonus: a ticket to the moon!